Ze blijven groeien

Op het moment dat je verwacht dat ze nu wel een keer zijn uitgegroeid blijkt dat je je wederom enorm hebt vergist. Ze stoppen niet met groeien tot ze het huis uitgaan. Dan moeten ze immers zelf boodschappen doen en zelf hun eten klaar maken, staat het niet elke ochtend, middag en avond klaar.

Dan kunnen ze doorgaans niet meer op bed blijven liggen tot een uurtje of twee met naast zich de gekaapte laptop van moeder, want die moet immers boodschappen doen, koken, wassen strijken en hun ontbijt klaar maken, want waren zij nou juist niet degene die altijd waarschuwen, nooit zonder goed ontbijt je dag beginnen. Dan is het toch ook vrij logisch dat juist zij voor dat ontbijt zorgen.

En nee dat is niet te veel gevraagd, dat behoort gewoon tot hun taak. De vrouw is geschikt voor de aanrecht en het keuken en wanneer je geluk hebt ook nog voor het nodige plezier in bed. Maar dat is op de leeftijd van 15 pas van later zorg.

De belangrijkste zorg die ze op dat moment hebben is groeien en dan het liefst horizontaal. Verticaal blijkt vaak veel te vermoeiend. Dat verbrandt calorieën en dat gaat ten koste van je groei.

Ik weet het, mannenlogica, maar volgens de mannen zelf wel een heel goede waar niet aan te tornen valt.

Wanneer het ontbijt er in zit, verplaatst het slungelachtige geval na uitgebreid te hebben gedoucht, met jouw favoriete douchegel zich naar de bank waar hij verder groeit.

Soms, op het moment dat hij een app-je krijgt van zijn vrienden waarom hij nog niet online is, vertrekt hij zuchtend en steunend richting zijn kamer om daar de computer aan te zetten en zich de eerste uren, zeg maar tot de avondmaaltijd te verstoppen met op zijn bureau, wat reservevoedsel in de vorm van cola en chips.

Na de avondmaaltijd groeit hij nog wat door, ergens in jouw huis en dat alles gedurende een jaar of zes, indien je geluk hebt.

Please follow and like us: