Opwindende opvliegers

Shine^up: keep calm and have a toy boy

Wanneer de vrouw in de overgang komt, wil ze geen seks meer, krijgt ze een droge doos en klotsende oksels. Althans volgens de verhalen.

‘s Nachts zweet ze als een otter, de Niagara watervallen zijn er niets bij. Uit ieder gaatje en porie komen massa’s zweet. Ze voelt zich net Inge de Bruin na de 100 meter vlinder en springt het liefst onder de douche om die gigantische zweetmassa van zich af te spoelen.

Vanwege het feit dat ze zich suf zweet, opvliegers heeft, super chagrijnig is, last heeft van stemmingswisselingen en nergens zin meer in heeft, dus al helemaal niet in seks. zoekt haar man zijn heil in sommige gevallen ergens anders.

Wij vrouwen komen in de menopauze en krijgen daarmee direct de schuld van het feit dat de mannen hierdoor een heftige midlifecrisis crises door maken.

Ze gaan door ons chagrijnige gezeik acuut meer overwerken, nemen een vriendin desnoods een tweede leg. Als je geluk hebt blijft het bij een motor of een Porsche Cabrio.

In feite is alles wat de man doormaakt in de tijd dat wij “heel even” niet onszelf zijn onze schuld en dat maakt me geen bal uit. Letterlijk en figuurlijk.

Ik ben inderdaad moe, soms ben ik het ene moment super chagrijnig en heb ik een pesthumeur. Lig ik het liefst de hele dag op de bank. Kijk het liefst een dvd met een vriendin en moet al helemaal niet denken aan dat gefriemel aan mijn lijf. Wat ik op mijn hele lichaam aan vocht te veel heb zit in mijn doos te weinig.

Alles wat vroeger tot de hemel groeide gaat nu richting de grond of zelfs richting graf. Het is in ieder geval een feit dat de zwaartekracht zijn intrede doet met eenparig versnelde beweging. Daar kan geen push up tegenop.

Maar ligt het eigenlijk wel alleen aan ons. Ligt het ook niet een beetje aan het exemplaar dat naast ons in bed ligt. Misschien is de passie wel verdwenen na een jaar of twintig.

Misschien moeten we tijdelijk overstappen op een toyboy. Moeten we ergens een lekker ding vandaan plukken die zorgt dat het vochtpercentage overal op peil blijft en dan bedoel ik niet onder de oksels

Een vent die je nog wel weet op te winden. Want echt, een vrouw in de overgang heeft heus nog wel haar behoeftes. En ik kan het weten.

Please follow and like us: