De borstenbus

Shine^up: ik kan je bh zien, mooi! want hiij was fucking duur

Hij staat er weer, de borstenbus. Women’s worst nightmare. Of moet ik zeggen de ergste nachtmerrie van vrouwen. Elk jaar opnieuw staat hij daar. Pontificaal geparkeerd naast de Bavokerk aan de Leidsevaart te Haarlem. Misschien wel stiekem wachtend op een zegen. Een zegen van boven voor alle vrouwen die de bus gaan betreden.

Niet gelovig als ik ben, wil ik op het moment dat ik de bus betreed graag even geloven. Geloven in al het goede van het leven. Geloven in het feit dat dit goede nog even mag voortduren. In ieder geval de komende twee jaar. Tot het moment dat ik weer de bus in mag.

Mag? Ja, MAG!

Ondanks het feit dat het onderzoek verre van prettig is. Je cupmaat D verpletterd wordt door een maatje AA, je de tien dagen na het onderzoek bij ieder telefoontje direct in je scherm kijkt of het niet van je huisarts is, die je vervolgens onheilspellend nieuws gaat vertellen, ben ik blij dat De bus bestaat. Dat hij ons vrouwen probeert te behoeden voor heel veel ellende.

Dames, wanneer je een oproep krijgt, ga niet aarzelen, ga niet zeggen dat het pijn doet, ga niet zeggen dat je verhinderd bent, ga niet zeggen dat het even niet zo goed uitkomt.

Maar GA gewoon. De bus staat er niets voor niks. Hij staat daar om ons vrouwen te helpen en er voor te zorgen dat we nog heel lang en gelukkig leven!

Please follow and like us: